Bekijk al de projecten van thiers
Contacteer ons download brochure

Deel deze pagina

NIEUW WOONPROJECT
INGELMUNSTER KANAALPARK

Geniet elke dag van het betoverende zicht vanuit deze energiezuinige woningen. Leef in een rustige buurt met groene omgeving nabij de dorpskern van Ingelmunster.


LOCATIE

- RESIDENTIËLE WIJK - GROENE OMGEVING - KINDVRIENDELIJK Het Kanaalpark is gelegen in een rustige buurt, vlakbij het natuurreservaat Mandelhoek en het kasteeldomein. Ook het adembenemend zicht op het kanaal Roeselare-Leie is mooi meegenomen. Bovendien heeft de locatie een gunstige mobiscore. Op wandelafstand vindt u er een apotheek, dokter en bakkerij. Ook woont u slechts op 500 meter van de markt van Ingelmunster en het station. Er wordt tijd noch moeite gespaard om een aangename leefomgeving te creëren. Wij mikken ook op een kindvriendelijke verkaveling.

embedgooglemap.net

BEREIKBAARHEID

- DORPSKERN VAN INGELMUNSTER - VLAKBIJ BELANGRIJKE INVALSWEGEN - FIETS- EN WANDELWEGEN Er is een vlotte bereikbaarheid naar alle belangrijke invalswegen. Ook de E40 en E17 zijn makkelijk te bereiken en zorgen ervoor dat je in een mum van tijd in Gent of Brugge bent. Kortrijk en Roeselare liggen slechts op 15 minuten afstand. Ook wie houdt van shoppen, kan zich in de nabije buurt vermaken. Bovendien zijn er heel wat fiets- en wandelwegen voorzien. Jong en oud zal zich nooit vervelen!